Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 22 Αθήνα, 03-10-2013

  Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες,

  Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 απεφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να συνδράμει με κάθε τρόπο στο τολμηρό εγχείρημα των Συναδέλφων μας της Θεσσαλονίκης, να κατέβουν πεζοπόροι στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για την ΑΔΙΚΗ διαθεσιμότητα - απόλυσή μας.

  Αποφασίσαμε λοιπόν αντιπροσωπεία  από το Σωματείο του Δήμου Αθηναίων να τους προϋπαντήσει στη Θήβα και να τους προμηθεύσει με είδη πρώτης ανάγκης.
  Στη συνέχεια,όμως, εξίσου σημαντικό και απολύτως απαραίτητο, είναι να συμμετέχουμε στην πορεία τους και να βρεθούμε συνοδοιπόροι δίπλα τους.

  Ο αγώνας πρέπει να είναι επίπονος και επίμονος.

  ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Σωματείου στο τηλέφωνο 6973315844 οποιδήποτε ώρα και στο Γραφείο του Σωματείου  2103638200 κάθε Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη και ώρα 18:30-21:00μ.μ. και να δηλώνει τη συμμετοχή του για τη συνάντηση που θα έχουμε με τους συναδέλφους  της Θεσσαλονίκης στα διόδια των Αφιδνών για να συνεχίσουμε την πορεία μαζί τους μέχρι την Αθήνα.

  Η δήλωση για τη συμμετοχή σας επιβάλλεται να είναι μαζική, καθότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ παλεύουμε για τον ίδιο στόχο που είναι η αποκατάσταση στην εργασία μας και την αξιοπρέπειά μας .

  Επίσης, προτρέπουμε ξανά τους συναδέλφους της υπόλοιπης Ελλάδας από τις περιοχές που διέρχετται η πορεία να τους συνδράμουν και να τους εμψυχώνουν.

  Στην Αθήνα συνεχίζονται οι προσπάθειες με συναντήσεις πολιτικών προσώπων του Κοινοβουλίου και όχι μόνο, ενημερώνοντάς τους αναλυτικά και εμπεριστατωμένα για την αναγκαιότητα του Θεσμού των Σχολικών Φυλάκων.

Με  Αγωνιστικούς  Χαιρετισμούς   


   
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου